20 Nisan 2009 Pazartesi

Vitamin ile SBS’ye Hazırlanın


TTNET Vitamin’e eklenen Canlı SBS Denemeleri sayesinde, ilköğretim 6, 7 ve 8’inci sınıfta okuyan öğrenciler, internet ortamında yapılan gerçek zamanlı sınavlarda diğer öğrencilerle aynı anda kendini deneme, eksiklerini belirleme şansını elde edecek. Böylece öğrenciler, Haziran ayında yapılacak SBS’ye verimli bir şekilde hazırlanabilecek.

İçeriği Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen SBS ile paralel olarak hazırlanan TTNET Vitamin Canlı SBS Denemelerinin ilki 18 Nisan 2009’da yapılacak. Tüm katılımcıların aynı saatte başlayarak aynı zamanda tamamlayacakları Canlı SBS Denemeleri, 18 Nisan – 30 Mayıs 2009 tarihleri arasında, 7 hafta boyunca her cumartesi günü yapılacak.

Başarı değerlendirme
Sınav sonuçları, her pazar günü TTNET Vitamin'deki Canlı SBS Denemeleri bölümünde açıklanacak. Öğrencilerin sadece kendilerinin görebildiği Canlı SBS Denemelerinin sonuçları sayesinde hem sınavdan alınan puan hem de eksik bulunan konular görülebilecek.
Sınav sonuç bölümü öğrencilere, kendi okulları, ilçeleri, illeri ve Türkiye ortalamasına göre aldıkları puanın karşılaştırılmasının yanı sıra okul, il, ilçe ve Türkiye bazında katılan kişi sayısı ve öğrencinin kaçıncı olduğu bilgilerini alma olanağı sağlayacak.

0 yorum:

Yorum Gönder