21 Nisan 2009 Salı

Engelli Çocuklar Şenlikte Eğlendi

Adana’da, Duyum Rehabilitasyon ve Eğitim Merkezi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Uçurtma Şenliği düzenledi. Şenliğe katılan öğrenciler arasında düzenlenen “Uçurtma” yarışmasında dereceye girenlere para ödülü verildi.


Merkez Park içinde bu yıl 8. düzenlenen şenliğe, eğitim gören öğrenci çocuklar aileleriyle birlikte katıldı. Oldukça neşeli bir ortam içinde yapılan şenlikte öğrenciler ve velileri gönüllerince eğlendi.


Duyum Rehabilitasyon ve Eğitim Merkezi Kurucusu Meliha Kocamanoğlu, yaptığı konuşmada, yıl içindeki etkinliklerinin yanı sıra bu tür özel günlerde de çeşitli etkinlikler düzenlediklerini söyledi.

Şenliğe katılan engelli çocuklar, gün boyunca aileleriyle birlikte gönüllerince eğlenirken, uçurtma yarışmalarına da katıldılar. Yarışma sonunda ise, “En güzel uçurtma” ödülünü Petek Sinav, “En yüksek uçan uçurtma” ödülünü Sinem Çelik, “En Çok havada kalan uçurtma” ödülünü ise Sezgi incesoy kazanarak 100 TL almaya hak kazandı. Mansiyon ödüllerini ise Esra işpara ile Sinem Kültekin elde etti.

0 yorum:

Yorum Gönder