22 Nisan 2009 Çarşamba

SERÇEV İle Çocuklar Bayram Edecek

SERÇEV tarafından yapılan yazılı açıklamada, 26 Nisan'a kadar sürecek etkinlikler yarın Armada AVM'de Tayfun Talipoğlu ve Coşkun Aral gibi gazetecilerin fotoğraflarının da yer aldığı resim ve fotoğraf sergilerinin açılmasıyla başlayacak.
Ankaragücü ve Gençlerbirliği futbolcularının katıldığı ve FİFA Kokartlı hakemlerinden Selçuk Dereli tarafından yönetilecek engelliler futbol turnuvası, Armada AVM içerisinde hazırlanan sahada yapılacak. Serebral Palsili çocukların akülü tekerlekli sandalyeleri ile yarışacakları akülü sandalye yarışması, hamburger yeme yarışması, dans gösterileri, federasyon ile birlikte düzenlediğimiz satranç turnuvaları, aikido gösterisi, hayatlarında hiç uçağa binmemiş Serebral Palsili çocukların SERÇEV Organizasyonunda Türk Kuşu uçaklarıyla gökyüzü gezintisi gibi birbirinden heyecanlı ve eğlenceli, çocukların bayramını gerçekten bayram yapacak etkinlikler olacağı ifade edildi.
Açıklamada şunlar kaydedildi:
Ayrıca SERÇEV'in 22 Nisan gecesi çocuklarına ve ailelerine bir de sürprizi var. Serebral Palsili hastalığının mevki, ekonomik durum, statü tanımayan bir hastalık olması nedeniyle derneğimizin her kesiminde üyeleri bulunmaktadır. 22 Nisan gecesi çoğunluğu maddi durumu iyi olmayan, bir kısmı gecekondu semtlerinde yaşayan 80 civarında Serebral Palsili çocuğumuz özel arabalarımız ile tek tek evlerinden alınacak ve Bilkent Otel'de düzenlediğimiz baloda yer alacaklar. Bu çocuklarımızın ve ailelerimizin pek çoğu ilk defa lüks bir otel görecek. İçinde pek çok holding sahiplerinin de bulunduğu maddi durumu iyi olan ailelerimizin de kendi imkanları ile katılacağı gecemizde 200'ü Serebral Palsili çocuğumuz olmak üzere 700 kişi civarında katılım beklenmektedir.
Birbirinden heyecanlı ve eğlenceli etkinliklerle dolu kutlama haftası Armada Alışveriş Merkezi ve Bilkent Otel'in ev sahipliğinde gerçekleşecek.

0 yorum:

Yorum Gönder